19 januari 2024

Bakkie doen met Dick de Bruin van Mulder Automotive

Afgelopen week werd Parkmanager Robert van Campenhout welkom geheten bij Mulder Automotive Groep & van Mill op BIZ Dordtse Kil 1&2, Amstelwijck West. Dick de Bruin, Manager Stellantis Bedrijfswagens heeft hem verteld over hun aanpak en de plannen voor de aankomende jaren.

Lees op LinkedIn
21 december 2023

Bakkie doen met Robbert d’Hont van TTA International

Begin december heeft parkmanager Robert van Campenhout een bezoek gebracht aan TTA International en daar Robbert d’Hont gesproken. Wat een groep gepassioneerde mensen, aldus onze parkmanager.

 

Lees op LinkedIn
11 december 2023

Bakkie doen met Edwin van Lonkhuizen Van Dijk Employment Services

Robert van Campenhout is afgelopen week langsgegaan bij Van Dijk Employment Services.

“Het was een aangename kennismaking met interessante informatie en ik heb ontdekt wat zij doen” Gelijk viel het kwartje en zat ik dus bij 3 bedrijven.

Lees op LinkedIn
03 november 2023

Bakkie doen met Richard en Paula de Visser van RD Metals

Kennismaking met Richard en Paula van RD Metals in Dordrecht. Ik ben met open armen ontvangen en wat een fijn gesprek hebben we gehad.

RD Metals is een (inter)nationaal opererende metaalhandel met een gedegen klantenkring. Ze zijn een efficiënt midden- en kleinbedrijf waarbij service, afwikkeling, betaling en het ontlasten en schoonhouden van het milieu hoog in het vaandel staat.

 

Lees op LinkedIn
07 juli 2023

Bakkie doen met Gerard Hamers van Qware ICT

Ik ben op 29 juni langs geweest om verder kennis te maken met Gerard Hamers van QwareICT. Waarvan hij al meer dan 17 jaar eigenaar is. Ook is hij bestuurslid sinds 2016 van de BIZ Dordtse Kil 1&2 en Amstelwijck-West.

Lees op LinkedIn
07 juli 2023

Het eerste bakkie met Joep van Eijk van Kroonint

Op 22 juni ben ik langsgegaan bij Joep van Eijk van Kroonint Protective Coating. Sinds januari jl. ben ik de Parkmanager van Kil 1&2 en Amstelwijck-west en daarom verheug ik me enorm om de ondernemers verder te gaan ontmoeten!

Lees op LinkedIn