Wij vinden het belangrijk om de ontwikkeling van verouderde bedrijventerreinen nauwlettend te monitoren en te verbeteren. Dit gebeurt door middel van revitalisering, waarbij de bestaande functies van de terreinen behouden blijven en we aanzienlijke verbeteringen doorvoeren in zowel de publieke als de private ruimte.

Om deze voortgang met u te bespreken en uw feedback te ontvangen, nodigen wij u graag uit voor een gesprek tijdens het “On the road” vragenuurtje. Dit vindt plaats op:

Datum: 13 juni

Tijd: 09.00 – 10.00 uur

Locatie: Ter hoogte van de Planckstraat

Tijdens dit uur willen wij graag met u in gesprek gaan en horen wat u tot nu toe vindt van de revitalisering van uw bedrijventerrein en waar u graag meer over wilt weten. Het doel is om informatie uit te wisselen: wat kunnen wij voor u doen en welke vragen heeft u voor ons?

Robert van Campenhout van ParkTrust en Jan-Willem van de gemeente Dordrecht heten u van harte welkom. Koffie, thee en wat lekkers staan voor u klaar in onze ‘On the road’ tent.

Wij hopen dat u erbij kunt zijn, zodat wij uw vragen kunnen beantwoorden en gezamenlijk kunnen werken aan een betere toekomst voor onze bedrijventerreinen.

Graag tot 13 juni!