Beste Ondernemers,

Als Parkmanager van het gebied zal ik de komende periode iedere ondernemer van Dordtse Kil 1, 2 en Amstelwijck- West een bezoek brengen. Ik wil tijdens dit kennismakingsgesprek van u horen of er nog informatie mist, ideeën zijn of kansen en verbeterpunten nodig zijn. Ik kijk er naar uit om met u in gesprek te gaan zodat we met elkaar een mooi, schoon, heel en veilig bedrijventerrein behouden.

ParkTrust is een in Dordrecht gevestigd bedrijf dat zich richt op alle facetten van veiligheid en dienstverlening ten behoeve van ondernemers op bedrijventerreinen en winkelcentra. Onze doelstelling is om voor ondernemers, overheden, vastgoedeigenaren, stichtingen en/of individuele gebruikers meerwaarde te creëren.

Ik verheug mij erop om jullie te ontmoeten. Mocht je nu al in contact willen komen dan mag je mij altijd mailen en/of bellen.
Met vriendelijk groet,

Robert van Campenhout
ParkTrust B.V
T 06-8193393
E rvcampenhout@parktrust.nl
Jade 208, 3316 LJ Dordrecht