Rijkswaterstaat werkt sinds de zomer van 2020 aan het groot onderhoud N3. Voor een betere bereikbaarheid van de regio werkt Rijkswaterstaat ook aan de verbreding van de A15 tussen Papendrecht – Sliedrecht en de nieuwe aansluiting A15/N3/N214. De voorbereidingen hiervoor zijn al in volle gang. Deze zomer wordt er aan alle drie de projecten gelijktijdig gewerkt. Dit kan de nodige hinder veroorzaken in de regio, zoals diverse wegafsluitingen.

Om de hinder te beperken, wordt een groot deel van het werk tijdens de vakantieperiode uitgevoerd en worden volledige wegafsluitingen vooral in (lange) weekenden gepland. In samenwerking met Rijkswaterstaat en de Drechtsteden geven we u tijdens het webinar een toelichting op de verschillende werkzaamheden die tussen half juni en oktober 2021 in de regio Drechtsteden plaatsvinden
en wat dit voor u als bedrijf betekent.

Bekijk hier de data van de webinars en schrijf je in!