Na het succes van de eerste subsidieronde voor Zon op Bedrijfsdaken, waar door 30 bedrijven voor 57.000 zonnepanelen subsidie is gekregen, start de gemeente met de tweede ronde. Op 20 juni wordt er daarvoor een informatiebijeenkomst georganiseerd. Bedrijven en instellingen die eigen groene stroom willen zonder kosten en geregel zijn van harte welkom.

Dordrecht wil in 2050 volledig energieneutraal zijn. Om duurzaamheid zo gemakkelijk mogelijk te maken, biedt de gemeente samen met Energie Corporatie Dordrecht, aan ondernemers en instellingen de mogelijkheid mee te doen in het duurzaam collectief ‘Zon op Bedrijfsdaken’. Met de 57.000 panelen uit de eerste subsidieronde van Zon op bedrijfsdaken is al een grote stap gezet. Maar er ligt nog een enorm potentieel aan bedrijfsdaken dat ze graag willen benutten voor een energieneutraal Dordrecht. Hoe meer bedrijven en instellingen meedoen, hoe beter.

Open hier de uitnodiging.