Op 29 januari jl. vond de aftrap plaats voor de BIZ stemming in het Postillion Hotel met zo’n 60 ondernemers, gemeente Dordrecht, ParkTrust en Politie. Tijdens deze bijeenkomst heeft Joep van Eijk, voorzitter van de BIZ uitleg gegeven over de gang van zaken. Remko Mol, voorzitter van der BIZ Krabbepolder Zeehaven, heeft zijn ervaring gedeeld over zijn eerste jaar met de BIZ en wat er al bereikt is. De nieuwe burgemeester van Dordrecht heeft het belang van de BIZ ook nogmaals benadrukt aan de ondernemers en vervolgens de stemming geopend. Vele ondernemers hebben hun stem gelijk uitgebracht. De ondernemers die niet aanwezig waren krijgen het stembiljet per post toegestuurd en kunnen tot 1 maart 10 uur hun stem uitbrengen bij de notaris.

 

 

Meer foto’s van de bijeenkomst zijn te vinden op onze Facebook pagina.