Rijkswaterstaat sluit in het weekend van 2 oktober tot 5 oktober in verband met onderhoud de rechterbuis richting Breda van de Drechttunnel af. Weggebruikers moeten rekening houden met een extra reistijd van 5 á 10 minuten.

Werkzaamheden

De werkzaamheden vinden plaats in de rechter tunnelbuis van Rotterdam richting Breda van vrijdag 2 oktober 21.00 uur tot maandag 5 oktober 05.00 uur.

Omleidingsroutes

  • Afrit 21 Dordrecht-Centrum West is vanuit Rotterdam bereikbaar via de linker tunnelbuis.
  • Afrit 22 Zwijndrecht, komende vanuit Rotterdam is afgesloten.

Verkeer van Rotterdam richting Zwijndrecht wordt omgeleid via afrit 21 richting Dordrecht-Centrum West en kan hier omkeren en de weg vervolgen via afrit 22 richting Zwijndrecht.

  • Toerit 22 Zwijndrecht richting Breda is afgesloten.

Verkeer vanuit Zwijndrecht richting Breda wordt omgeleid via de Burgemeester Doumaweg, Pieter Zeemanstraat, A16 om vervolgens om te keren bij af en toerit 23 Hendrik Ido Ambacht en de weg te vervolgen via de hoofdrijbaan richting Breda.

  • Hulpdiensten kunnen de werkzaamheden passeren.

Extra reistijd

Weggebruikers moeten tijdens de werkzaamheden rekening houden met een extra reistijd van 5 á 10 minuten.

Veiligheid voorop

De tunnels in ons land behoren tot de veiligste van Europa. Met dit onderhoud zorgt Rijkswaterstaat ervoor dat u veilig door de tunnels kunt blijven rijden. Voor meer informatie over tunnelveiligheid.

Meer informatie

Heeft u vragen of opmerkingen over de werkzaamheden? Kijk op de pagina van de geplande werkzaamheden: Kijk voor meer informatie op www.rijkswaterstaat.nl/werkzaamheden of www.vananaarbeter.nl of bel 0800 – 8002 (gratis).