Op dinsdag 20 november houdt Rijkswaterstaat van 17.30 tot 20.30 uur een informatiebijeenkomst voor bewoners en ondernemers uit Dordrecht over de komende werkzaamheden aan de N3 en de Wantijbrug.

De Wantijbrug wordt volgend jaar gerenoveerd en voorzien van een nieuwe brugklep en nieuw bewegingswerk. Het groot onderhoud aan de N3 start in het tweede kwartaal van 2020 en duurt twee jaar.  De weg krijgt een nieuwe fundering en nieuw asfalt. Na deze werkzaamheden ligt de weg er weer als nieuw bij.

Programma informatiebijeenkomsten

U kunt op elk gewenst tijdstip binnenlopen op de informatiebijeenkomst. Per project staat een aantal tafels over thema’s als planning en hinder. Hier kunnen bezoekers informatie vragen aan medewerkers van Rijkswaterstaat en de gemeente Dordrecht. Tijdens de bijeenkomst worden twee presentaties gegeven: de eerste om 18.00 uur en de tweede om 19.00 uur.

Waar en wanneer

Dinsdag 20 november 17.30-20.30 uur
Duurzaamheidsfabriek, Leerparkpromenade 50 in Dordrecht

Vragen?

Bekijk de informatie op de website van Rijkswaterstaat of bel de landelijke informatielijn van Rijkswaterstaat: 0800-8002.